Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κανονικά οι εκδηλώσεις Πνευματικού-Μουσείου Αργυροτεχνίας

Εικόνα του άρθρου Κανονικά οι εκδηλώσεις Πνευματικού-Μουσείου Αργυροτεχνίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2020, 22:20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από Δευτέρα, οι εκδηλώσεις στην Ήπειρο γίνονται και πάλι κανονικά. Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών ανακοίνωσε ότι οι ανακοινώσεις ισχύουν κανονικά πλέον.

Το Μουσείο Αργυροτεχνίας ενημέρωσε επίσης ότι θα γίνει κανονικά η προβολή της ταινίας «Ντάμπο», την Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά:


24 Αυγούστου

Θερινό σινεμά: Μακριά Από το Πλήθος
Την ταινία Far From the Madding Crowd σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ παρουσιάζει με ελεύθερη είσοδο στις 21.30, το Πνευματικό Κέντρο, στην αυλή του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής»


25 Αυγούστου

Μια βραδιά Nuevo Flamenco με τους Caja Secreta

Οι Caja Secreta έχουν αναγνωριστεί ως ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους του Nuevo Flamenco στην Ελλάδα. Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές δουλειές που βασίζονται σε πρωτότυπες μελοποιήσεις ποιημάτων του F.G. Lorca και της Gertrudis Gomez de Avellaneda).

Θα εμφανιστούν την Τρίτη 25 Αυγούστου, 21:00, στην αυλή του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής»

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν: Θωμάς Νάτσης, κιθάρα – σύνθεση, Νιόβη Μπένου, χορός, Μελίνα Ατρείδου, τραγούδι, Λυδία Κοκόρια, φλάουτο, Παύλος Σπυρόπουλος, κοντραμπάσο, Γιώργος Ξανθόπουλος, κρουστά.

Είσοδος ελεύθερη.


26 Αυγούστου

«Ντάμπο» στο μουσείο Αργυροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει ειδική θερινή προβολή της ταινίας «Ντάμπο», για μικρούς και μεγάλους, την Τετάρτη 26 Αυγούστου ( 21:00), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

Πρόσβαση και από τη Νότια Πύλη του Ιτς Καλέ.

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μουσείο στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).


27-28 Αυγούστου

«Μωβ κούκος» σε πλατεία Χατζή και παλιά σφαγεία

Το Πνευματικό Κέντρο και o «Βυσσινόκηπος» παρουσιάζουν την Πέμπτη 27 Αυγούστου, στην πλατεία Χατζή, στους Αμπελόκηπους, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Καλλιθέα Ιωαννίνων» και την Παρασκευή 28 Αυγούστου στα παλιά σφαγεία, την παράσταση θεάτρου κούκλας «Ο μωβ κούκος».

Ώρα έναρξης: 20:30. Είσοδος ελεύθερη με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους άνω των 3 ετών. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες και θα γίνεται καταγραφή των ενήλικων θεατών. Επισημαίνεται ότι απαγορεύονται οι όρθιοι θεατές.

Στην παράσταση παίζουν 7 κούκλες ( άμεσου χειρισμού, muppet, σώματος, μαρότες και γαντόκουκλες) και διαρκεί 50 λεπτά. Κατάλληλη για παιδιά από 3 ετών.


29 Αυγούστου

Αφιέρωμα στον Δήμο Μούτση, στα Λακκώματα

Η Λαϊκή Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου ολοκληρώνει τις εμφανίσεις για το καλοκαίρι του 2020, το Σάββατο 29 Αυγούστου, στο πάρκο Λακκωμάτων, παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στον Δήμο Μούτση. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λακκωμάτων. Ώρα έναρξης: 21:00

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3