ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλοκαιρινά βραβεία στην «Πίνδο»

Εικόνα του άρθρου Καλοκαιρινά βραβεία στην «Πίνδο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/07/2018, 13:46
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο βραβεία ανώτερης γεύσης, για το κοτοπαριζάκι και το καπνιστό ρολό κοτόπουλου, απέσπασε η «Πίνδος». Τα δύο προϊόντα τα οποία αν και λανσαρίστηκαν πρόσφατα, σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά και φέρνουν για τρίτη συνεχή χρονιά τα συγκεκριμένα βραβεία στη βιομηχανία.

Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi-. Το iTQi, με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Φέτος 175 αναγνωρισμένοι chefs και sommeliers  από 15 διεθνείς και εθνικές ομοσπονδίες συμμετείχαν στην διαδικασία ανάδειξης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Επίσης, η «Πίνδος» πήρε το χρυσό βραβείο στη διοργάνωση  «Αιωνόβια brands-Τα αγαπημένα όλων μας», για τα εξήντα χρόνια που συμπληρώνει η εταιρία στην ελληνική αγορά.

Τέλος, το σερί των καλοκαιρινών βραβεύσεων συμπλήρωσε η διάκριση στα Environmental Awards 2018. Η «Πίνδος» πήρε τo Waste Management Grand Award «για τη διαρκή και συνεπή της περιβαλλοντική βελτίωση και τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιεί».

Ο πρόεδρος της εταιρίας Ανδρέας Δημητρίου τόνισε σχετικά με τις διακρίσεις: «Κάθε βραβείο που παραλαμβάνουμε, κάθε διάκριση, αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Αν και το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο εξελίσσεται διαρκώς με νέα, καινοτόμα προϊόντα, η δέσμευση μας απέναντι στον καταναλωτή παραμένει σταθερή. Αυτό είναι που κάνει την Πίνδος να ξεχωρίζει, δίνοντάς μας όλα αυτά τα χρόνια την πρώτη θέση στην  καρδιά της ελληνικής οικογένειας».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back