Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κάλεσμα για τη συναυλία Πυξ Λαξ-Δημ. Υφαντή

Εικόνα του άρθρου Κάλεσμα για τη συναυλία Πυξ Λαξ-Δημ. Υφαντή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/08/2022, 17:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πυξ Λαξ και Δημήτρης Υφαντής θα συναντηθούν μουσικά στο Zaravina Festival, στη λίμνη Ζαραβίνα, του Δήμου Πωγωνίου την Τρίτη 9 Αυγούστου, στις 21:00.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης εξέφρασε τη χαρά του για την «επιστροφή» του Zaravina Festival. «Το Zaravina Festival ξεκίνησε το 2018 με στόχο να αναδείξει τα δύο βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πωγωνίου, που είναι η απαράμιλλη φυσική ομορφιά και η μουσική παράδοση […]. Φέτος φιλοξενούμε αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες και το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από πετυχημένο» δήλωσε. Ανέφερε δε ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

«Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο και το Zaravina Festival συνέβαλε στην αύξηση της επισκεψιμότητας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου και στο θεσμό του Zaravina Festival. Την Τρίτη 9 Αυγούστου θα απολαύσουμε όλοι ένα υπέροχο μουσικό τρίωρο, γι΄ αυτό να μη λείψει κανείς» είπε ο Δημήτρης Υφαντής. Παρών ήταν και ο πρόεδρος του Κέντρου Νέων Ηπείρου Θωμάς Τσίκος ο οποίος ανέφερε ότι στόχος του φεστιβάλ «είναι να εξελιχθεί και -γιατί όχι;- να γίνει ακόμη και τριήμερο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back