ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

…και τα πρόσωπα αλλάζουν σαν εποχές

Εικόνα του άρθρου …και τα πρόσωπα αλλάζουν σαν εποχές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/01/2021, 21:23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Alex Christopher, aka Αλέξανδρος Πρίφτης, είναι 20 χρονών, από τα Γιάννενα και το 4 seasons είναι το πρώτο του σινγκλ και βίντεο κλιπ.

To 4 seasons, μια «αυτοβιογραφία», είναι αρκετά διαφορετικό από τη συνήθη μουσική παραγωγή της πόλης, καθώς κινείται σε ένα πιο ποπ έδαφος, με μια (κάπως παρακινδυνευμένη) αισθητική παραπομπή, να είναι στον Childish Gambino του Feels like summer.

Μελωδικό και με αρκετό… μπλα μπλα που ταιριάζει στο είδος, το 4 seasons είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. «Το 4 seasons θα μπορούσε να ονομαστεί και αυτοβιογραφία. Μιλάω για το  τι ζω, τι έχω ζήσει και τι θα ήθελα να ζήσω. 'Ισως, θα έλεγε κανείς με  έναν περίεργο τρόπο, αλλά μέσα από αυτά τα δρομάκια έβρισκα τον εαυτό  μου να τριγυρνά. Ψάχνω για μια ελευθερία σε αυτό που κάνω, είναι το  πρώτο μου δειλό βήμα σε αυτό που λέω όνειρο. Στο μέλλον θα υπάρξουν και  άλλες δουλειές, πολύ καλύτερες, μέχρι τότε αυτό είναι ένα μικρό δήγμα  από μένα» λέει ο ίδιος.

Ο Alex Christopher αναφέρεται σε δύο ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο σε αυτό το ντεμπούτο, τον Πάνο Παπακώστα που έκανε τους ήχους και τον Κωστή Εμμανουηλίδη που έφτιαξε το (πολύ ωραίο) βίντεο.

Δείτε και ακούστε:



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back