Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

…και μαθητικό της ΚΝΕ κατά δημάρχου Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου …και μαθητικό της ΚΝΕ κατά δημάρχου Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2020, 16:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το μαθητικό της ΚΝΕ Ιωαννίνων, καταγγέλλει την επίθεση που δέχονται οι μαθητικές κινητοποιήσεις, καθώς επίσης και τις δηλώσεις του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, περί υγειονομικής επιβάρυνσης λόγω καταλήψεων κ.λπ.

«Είναι υποκριτικό να μας κουνάει το δάχτυλο η κυβέρνηση ότι κάνει ότι μπορεί, την ώρα που εμείς θυσιάσαμε επτά μήνες ενώ αυτή δεν έκανε απολύτως τίποτε για εμάς και για τις οικογένειές μας, αντίθετα μοίραζε δις σε μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοκαναλάρχες» τονίζει η οργάνωση.

«Τις τελευταίες μέρες ενισχύεται όλο και πιο πολύ από την κυβέρνηση το επιχείρημα ότι ο αγώνας μας και οι μορφές του αποτελούν υγειονομικές βόμβες γι αυτό και πρέπει να σταματήσουμε. Μαζί της και ο γιατρός - δήμαρχος Ιωαννίνων όπως μας έκανε γνωστό σε πρόσφατη δήλωση του» αναφέρουν και προσθέτουν:

«Το σχολείο της Ζωσιμαίας, που τα κρούσματα στους μαθητές ανακοινώνονται το ένα μετά το άλλο, ενώ το σχολείο λειτουργεί κανονικά, δίχως τεστ, δίχως απολύμανση, δίχως κανένα απολύτως μέτρο για την προστασία της υγείας των μαθητών, των γονιών , των εκπαιδευτικών δεν αποτελεί ‘υγειονομική βόμβα;», διερωτώνται οι μαθητές της ΚΝΕ.

«Το πρόβλημά σας είναι πως τα αιτήματά μας είναι δίκαια. Διεκδικούμε το αυτονόητο», καταλήγουν.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back