Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και η απόφαση… επέστρεψε

Εικόνα του άρθρου Και η απόφαση… επέστρεψε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/04/2021, 00:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το επιτελικό κράτος της ΝΔ αιφνιδιάζει (ή μήπως όχι;) και όρισε σήμερα αναπληρώτρια προϊσταμένη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων τη Βαρβάρα Παπαδοπούλου, την οποία είχε ορίσει ξανά στη θέση αυτή πριν από δύο μέρες αλλά την επομένη είχε ανακαλέσει την απόφαση ορισμού!

Κάθε μέρα και μια άλλη απόφαση…

Aς τα πάρουμε με τη σειρά: Στις 13 Απριλίου, το υπουργείο Πολιτισμού αποφάσισε να ορίσει την κα Παπαδοπούλου αναπληρώτρια προϊσταμένη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, παράλληλα με τα καθήκοντά της ως προϊσταμένη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας. Η αιτιολογία του ορισμού ήταν «οι υπηρεσιακές ανάγκες».

Στις 14 Απριλίου, η απόφαση ορισμού ανακλήθηκε «για να επανεκτιμηθούν και να επανεξεταστούν οι υφιστάμενες υπηρεσιακές ανάγκες» όπως αναφερόταν. 

Μια απόφαση που διήρκεσε... μια μέρα

Η επανεκτίμηση έγινε προφανώς τάχιστα, γιατί μόλις μία μέρα μετά, σήμερα 15 Απριλίου, βγήκε (ξανά) η απόφαση ορισμού της κας Παπαδοπούλου ως αναπληρώτριας προϊσταμένης στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Σημειωτέον ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων δεν έχει προϊστάμενο από τον Ιανουάριο του 2019 λόγω συνταξιοδότησης του Κώστα Σουέρεφ. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά ακέφαλη ήταν. Τα καθήκοντα αναπληρώτριας προϊσταμένης τα είχε αναλάβει, μετά από σχετική απόφαση, η τμηματάρχης Παρασκευή Γιούνη. 

Το υπουργείο Πολιτισμού έκρινε για κάποιο άγνωστο λόγο που προέκυψε ενδεχομένως από την... «επανεκτίμηση», ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση ως έχει. Τα καθήκοντα της κας Γιούνη αναλαμβάνει πια η κα Παπαδοπούλου, η οποία θα έχει στην ευθύνη της και τα της Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back