ΕΛΛΑΔΑ

Και η Άννα Διαμαντοπούλου υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Εικόνα του άρθρου Και η Άννα Διαμαντοπούλου υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/07/2024, 18:46
ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμη μία υποψηφιότητα, η όγδοη, ανακοινώθηκε στην κούρσα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα διεκδικήσει και εκείνη την προεδρία του κινήματος.

Η πρώην υπουργός έκανε την ανακοίνωση με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook και στο YouTube, όπου λέει, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω στην κοινωνία, πιστεύω στην πολιτική, στη δύναμη των πολιτών να χτίζουν τη μοίρα τους. Δεν είχα ονειρευτεί τα όσα πέτυχα. Αλλά ξέρω ότι τότε είχα δικαίωμα στο όνειρο. Όπως και ξέρω ότι σήμερα ένας 15χρονος στην Κοζάνη δεν έχει τις ευκαιρίες που είχα εγώ τότε», σημειώνει.


«Για κάθε 15χρονη Άννα, για τα παιδιά που έφυγαν από τη χώρα με την κρίση, για όσους αδυνατούν να ονειρευτούν, για όσους αναζητούν περισσότερες ευκαιρίες, για όσους δημιουργούν και διεκδικούν… Για αυτό κατεβαίνω υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ», συμπληρώνει. Στόχος; Ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ.

Την προεδρία του ΠΑΣΟΚ διεκδικούν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλης Κατρίνης, Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννης Κανελλάκης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3