Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και επίσημα… Χριστούγεννα

Εικόνα του άρθρου Και επίσημα… Χριστούγεννα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2019, 22:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και επίσημα Χριστούγεννα για τον Δήμο Ιωαννιτών με τη φωταγώγηση του δέντρου, ενός παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου με αστέρι στην κορυφή, στην κεντρική πλατεία.

«Βρισκόμαστε στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Τα Γιάννενα, η πόλη μας, φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα, την ομορφότερη γιορτή του χρόνου και τον ερχομό του νέου έτους. Ετοιμάζεται να υποδεχθεί και χιλιάδες επισκέπτες που θέλουμε να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις… Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές. Και όλοι μαζί ενωμένοι, με συνεργασία και δουλειά να πάμε τα Γιάννενα πιο ψηλά. Θα τα καταφέρουμε», είπε από το βήμα της εκδήλωσης ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση… των Χριστουγέννων συμμετείχαν η παιδική χορωδία και η Φιλαρμονική του Δήμου, ενώ η Αντιγόνη Κατσούρη ανέλαβε το συναυλιακό κομμάτι. Επίσης, το στολισμένο τρενάκι μετατράπηκε σε ένα εργαστήρι για τα παιδιά. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «με τον φετινό εορταστικό στολισμό επιχειρείται να δοθεί ενιαίος χαρακτήρας στα πιο κεντρικά και επισκέψιμα σημεία των Ιωαννίνων, όπως είναι η κεντρική πλατεία, το εμπορικό κέντρο, το ιστορικό κέντρο και η παραλίμνιος».  

Ένας φωτεινός, στολισμένος διάδρομος μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back