ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

… και διήμερο πυγμαχίας

Εικόνα του άρθρου … και διήμερο πυγμαχίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/06/2019, 22:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το 4th International Tiger Boxing Cup διοργανώνουν στα Γιάννενα και στο Καλπάκι το Tiger Boxing Club, η Περιφέρεια Ηπείρου, οι Δήμοι Ιωαννιτών και Πωγωνίου και η Μητρόπολη Ιωαννίνων. Η πυγμαχική συνάντηση, με τη συμμετοχή 120 αθλητών, θα γίνει στις 28 Ιουνίου, στην πλατεία Μαβίλη, και στις 29 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο Καλπακίου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας έκανε λόγο για μία ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση. «Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο γεγονός ότι πρόκειται για μία διαδημοτική συνεργασία. Συγχαίρουμε τον Α.Ο. Tiger Boxing Club και τον Μάκη Στάθη για την άρτια διοργάνωση» σημείωσε. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης ανέφερε: «Πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση που αποδεικνύει ότι η περιοχή μας έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει σπουδαίους αθλητικούς αγώνες με μεγάλη συμμετοχή αθλητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.  Ο Δήμος Πωγωνίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου για παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Καλπακίου και είμαστε στο πλευρό τους για ό, τι χρειαστούν». Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης χαρακτήρισε το τουρνουά ως «μία διοργάνωση μεγάλης εμβέλειας». 

Τέλος, ο προπονητής του Συλλόγου Tiger Boxing Club Μάκης Στάθης, αφού ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές για τη στήριξη, υπογράμμισε ότι «στο 4th International Tiger Boxing Cup αναμένονται σημαντικές αναμετρήσεις και αγώνες ρεβάνς. Συγχρόνως θα αποτελέσει σταθμό προετοιμασίας όπου οι νέοι μας θα δούνε τα λάθη και τα ατού τους λίγο πριν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει από 2 έως 11 Σεπτεμβρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back