ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και άλλα βραβεία για το ΝΟΙ

Εικόνα του άρθρου Και άλλα βραβεία για το ΝΟΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/05/2022, 17:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο ΝΟΙ και οι αθλητές-τριες του ήταν από τα βασικά σημεία αναφοράς στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ, για τους κορυφαίους-ες του 3032.

Ο όμιλος πήρε τα κύπελλα του πρωταθλητή και πολυνίκη Ελλάδας για το 2021, ενώ για τις διεθνείς επιτυχίες τους πέρυσι βραβεύθηκαν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία οι εξής πρωταθλητές και πρωταθλήτριές του: Ο Θανάσης Παλαιοπάνος (1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων), η Μαρία Κυρίδου (5η Ολυμπιακή θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο), η Κατερίνα Γκόγκου (5η θέση στο Παγκόσμιο Εφήβων / Νεανίδων), οι Σπύρος Γεωργίου και Ανδρέας Καρέτσος (6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων), ο Παύλος Φαϊτάς (6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων), ο Ιάσωνας Εξάρχου (2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νέων) και οι Χριστίνα Παπαϊωάννου και Νεφέλη Ντάρα (1η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα).

Η πρόεδρος του συλλόγου Μάρθα Παλαιοπάνου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο Ν.Ο.Ι. γράφει τη δική του ιστορία μέσω μεταλλίων και κυπέλλων στην πορεία των 70 αυτών ετών, μία πορεία με επιτυχίες που είναι πραγματικά δύσκολο να τις απαριθμήσει κανείς», χαιρετίζοντας τους παλιούς και νέους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες, με ιδιαίτερη αναφορά στον Στέφανο Ντούσκο.

Κλείνοντας, αφιέρωσε τα κύπελλο στον  πρώην Ομοσπονδιακό Προπονητή Απόστολο Παλαιοπανο, ο οποίος, μαζί με τους προπονητές του Ομίλου Αγγελική Γκρέμου, Φώτη Λιόντο, Θανάση Λιόλιο, Γιάννη Τσίλη και Βασίλη Ευθυμίου έφεραν πέρυσι τον Ν.Ο.Ι. στην πρώτη θέση πανελλαδικά σε μετάλλια και στη βαθμολογία.

Επίσης, πέντε επίλεκτοι του Ν.Ο.Ι. θα πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων στις 21 και 22 Μαΐου στο Βαρέζε της Ιταλίας. Πρόκειται για τους Κατερίνα Γκόγκου, η οποία θα αγωνιστεί στο Σκιφ Νεανίδων, ο Λεωνίδας Κοπίδης στο Διπλό Σκιφ Εφήβων, οι Βασίλης Κωστούλας και Δημήτρης Κούτρας που απαρτίζουν τη Δίκωπο άνευ Εφήβων, ένα πλήρωμα αμιγώς Ν.Ο.Ι., και η Νεφέλη Ντάρα, η οποία θα λάβει μέρος στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3