Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κ. Τασούλας: 23 χρόνια βουλευτής και συνεχίζει…

Εικόνα του άρθρου Κ. Τασούλας: 23 χρόνια βουλευτής και συνεχίζει…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/05/2023, 18:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο παλιός βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας συνεχίζει να προσθέτει χρόνια στην… παλαιότητά του. Ένα πολιτικό πρόσωπο της περιοχής που αποτελεί σημείο αναφοράς από το 2000 και μετά και που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια τον δικό του εκλογικό μηχανισμό.

Τον Κώστα Τασούλα, ο οποίος επανεκλέγεται, ο κόσμος της ΝΔ τον έφερε πρώτο σε ψήφους. Ο κ. Τασούλας παίρνει 4.000 ψήφους παραπάνω από ό,τι το 2019. Έχει ξεπεράσει τις 16500 ψήφους, με την ενσωμάτωση να μην έχει φτάσει ακόμα στο 100%.

Σε δήλωσή του, αναφέρεται στο νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα για τη ΝΔ ζητώντας την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

«Πράγματι, μια καλύτερη μέρα ξεκινάει για την Ελλάδα σήμερα. Ο ελληνικός λαός με μεγάλη πλειοψηφία εμπιστεύτηκε και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για να οδηγήσουν τη χώρα στη νέα τετραετία. Το εκλογικό αποτέλεσμα, το εύρος της διαφοράς, όλα δείχνουν πως ο λαός ζητά την αποτελεσματική και αποφασιστική διακυβέρνηση, που μόνο η αυτοδυναμία εδρών στη Βουλή μπορεί να εγγυηθεί. Αυτό απομένει να επικυρωθεί εξίσου πανηγυρικά και άμεσα στις επόμενες που θα γίνουν το ταχύτερο δυνατόν. Η Ήπειρος και τα Γιάννενα έδωσαν δικαιολογημένα μεγάλη πλειοψηφία στη ΝΔ» αναφέρει.

Όσο για την επανεκλογή του, ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν και υπογραμμίζει τα περί αναγκαιότητας αύξησης των εδρών της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων. Βάσει των χτεσινών αποτελεσμάτων, η ΝΔ παίρνει μόνο μία έδρα. Σε αυτό το σημείο αφήνει τις αιχμές του κατά της απλής αναλογικής λέγοντας ότι οι περισσότερες έδρες της ΝΔ στο νομό θα ήταν κάτι εξασφαλισμένο «από το χτεσινό κιόλας αποτέλεσμα εάν ίσχυε η ενισχυμένη αναλογική». Τέλος συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συνυποψηφίους του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back