πλαισιο πισω Λυκ πίσω

Κ. Γάτσιος: «Απαιτούνται θαρραλέες πολιτικές λύσεις»

Εικόνα του άρθρου Κ. Γάτσιος: «Απαιτούνται θαρραλέες πολιτικές λύσεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/06/2019, 18:20

Με την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων βουλευτών Ιωαννίνων του ΚΙΝΑΛ, ο Κώστας Γάτσιος, ο οποίος έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία εδώ και μήνες, εξηγεί για ποιον λόγο κατεβαίνει υποψήφιος και ζητά την ψήφο των Γιαννιωτών.

«Εισήλθα στην ενεργό πολιτική επειδή αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καθήκον μου και η υποχρέωσή μου απέναντι στην πατρίδα, στις δύσκολες στιγμές που περνούσαμε όλοι» αναφέρει και προσθέτει ότι η συμμετοχή του στο εκλογικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ αποτελεί γι’ αυτόν «μεγάλη τιμή». Εκτιμά δε ότι οι επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, είναι οι πιο κρίσιμες στη νεότερη ελληνική ιστορία. 

«Δεν έχουμε εξέλθει από την περιοχή της κρίσης και δεν έχουμε διασφαλίσει την περαιτέρω πορεία της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Τα διαρθρωτικά προβλήματα που δημιούργησαν τις κακουχίες και τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών, την ανεργία και τη φτώχεια των συμπολιτών μας, τη ματαίωση των ονείρων των παιδιών μας, συνεχίζουν να υπάρχουν και να υπονομεύουν τα θεμέλια της χώρας μας. Για να τα αντιμετωπίσει και να τα ξεπεράσει η χώρα μας και για να εισέλθει σε μία καινούργια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας, απαιτούνται τολμηρές και θαρραλέες πολιτικές λύσεις και πράξεις. Χρειάζεται αλήθεια και ειλικρίνεια, γιατί η δημαγωγία και η παραπλάνηση του λαού από τον παλιό πολιτικό κόσμο είναι αυτά που έφεραν την καταστροφή» αναφέρει ο κ. Γάτσιος σε γραπτή του δήλωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3