Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Ιωάννινα_2023»: Επιμένει περιφερειακά

Εικόνα του άρθρου «Ιωάννινα_2023»: Επιμένει περιφερειακά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2019, 14:11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη συνεχίζει τις περιοδείες της. Αυτή τη φορά επισκέφθηκε την Κοσμηρά, το Ασβεστοχώρι και την Κόντσικα. Όπως προκύπτει και από σχετική ανακοίνωση, η παράταξη δίνει έμφαση προς το παρόν σε περιοχές που θεωρεί ότι έχουν εγκαταλειφθεί. 

«Η παράταξη Ιωάννινα_2023 θεωρεί ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων την ερχόμενη τετραετία, πρέπει να βασίζεται στην καταγραφή των απόψεων και τεκμηριωμένων θέσεων των πολιτών του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, και για το λόγο αυτό οι επισκέψεις της στις εγκαταλειμμένες περιοχές του Δήμου, συνεχίζονται και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα» αναφέρεται.

Τα κυριότερα προβλήματα που εντοπίστηκαν, αφορούν τον οδικό φωτισμό, την αστική συγκοινωνία και τις αναγκαίες ασφαλτοστρώσεις. Ειδικότερα, στην Κοσμηρά προτεραιότητα δόθηκε στη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης για την προστασία του δασυλλίου με παράλληλη διάνοιξη αγροτικών δρόμων, καθώς και η διερεύνηση μέσω σχετικής αναγνωριστικής μελέτης, της αναγκαιότητας διευθέτησης του ρέματος που διασχίζει το χωριό.

Στο Ασβεστοχώρι ειδική αναφορά έγινε στην ανάγκη συντήρησης των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και η συμπλήρωσή τους με νέες κατασκευές που θα υποστηρίζουν τις αθλητικές δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back