Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ITF τέλος, τα βλέμματα στο Τόκιο

Εικόνα του άρθρου ITF τέλος, τα βλέμματα στο Τόκιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2021, 15:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε το φετινό ITF Ioannina CUP που έγινε στα Γιάννενα, 4-11 Ιουλίου. στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο πάρκο Πυρσινέλλα.

Μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν η Δήμητρα Παύλου και ο Αδαμάντιος Σταύρακας που αγωνίστηκαν απέναντι στην Αθηνά Πίττα και τον Θοδωρή Μητσάκο αντίστοιχα.

Την απονομή στα κορίτσια έκανε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους-ες έλαβαν μέρος στο ITF Ioannina CUP.  

 «Θέλουμε να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο αυτές τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις» τόνισε σχετικά.

Η Δήμητρα Παύλου δήλωσε χαρούμενη για τα αποτελέσματά της και η διευθύντρια αγώνων του ITF Ioannina CUP Χρύσα Στεφοπούλου αφού συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες ευχαρίστησε δημόσια όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων

Ο πρόεδρος της ολυμπιακής προετοιμασίας Σπύρος Ζαννιάς εξήρε τη διοργάνωση, λέγοντας ότι φέτος, οι προσδοκίες για μετάλλια στο Τόκυο είναι πολλές, καθώς πολλοί αθλητές πηγαίνουν με αξιώσεις.

 «Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Ήδη, κάποιοι αθλητές ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Τόκιο και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί και οι αγώνες θα διεξαχθούν με αυστηρά πρωτόκολλα και χωρίς θεατές. Θα τα καταφέρουμε», είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back