Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιστορίες φωτός από τον Θύμιο Μάντζιο

Εικόνα του άρθρου Ιστορίες φωτός από τον Θύμιο Μάντζιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/08/2016, 15:54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη δεύτερη προσωπική του έκθεση με τίτλο Light art...” παρουσιάζει ο Θύμιος Μάντζιος στο πλαίσιο του  “Back to the River Festival”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από12 έως και 14 Αυγούστου στο προσφάτως αναμορφωμένο Πάρκο Αγρότισσας στο Καλοχώρι του δήμου Ζίτσας, μόλις 29 χλμ. από τα Γιάννενα. 

Πρόκειται για μια δουλειά που βασίζεται στην τάση του light painting photography, η οποία χωρίζεται σε αρκετές κατηγορίες, κάθε μία από αυτές μοναδική και ενδιαφέρουσα τόσο κατά τη δημιουργία της όσο και στο αποτέλεσμά της. 

Στην έκθεση ‘’Light art’’ θα παρουσιαστούν 30 έργα από διάφορες κατηγορίες light painting,τα οποία ο δημιουργός ενσωμάτωσε στο αστικό τοπίο και στο περιβάλλον.

Ο Θύμιος Μάντζιος γεννήθηκε το 1974 στα Γιάννενα, όπου και διαμένει. Ασχολείται με τη φωτογραφία από το 2010. Φωτογραφίες του έχουν διακριθεί και δημοσιευθεί σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Οι εικόνες του διηγούνται ιστορίες που τεκμηριώνουν την πραγματικότητα και μερικές φορές την περιγράφει διαμορφώνοντας πορτρέτα που σχετίζονται με το περιβάλλον τους ή αλληλεπιδρούν με αυτό.
Αποτελεί ιδρυτικό και ενεργό μέλος της φωτογραφικής λέσχης «Φωτόραση» στα Γιάννενα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back