Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ισορροπημένες παρεμβάσεις»

Εικόνα του άρθρου «Ισορροπημένες παρεμβάσεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/08/2017, 17:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ με ανακοίνωσή της τονίζει σχετικά με το νέο χλοοτάπητα στους «Ζωσιμάδες», ότι «σε αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η νέα σύμβαση που υπογράφηκε προβλέπει την εμπροσθοβαρή χρηματοδότηση του έργου από την ΠΑΕ και τη σταδιακή αποπληρωμή του σε βάθος πενταετίας από το ΠΕΑΚΙ, με αντίστοιχη μείωση του ετήσιου τιμήματος της σύμβασης». Σε ό,τι αφορά τη ΓΓΑ, υπενθυμίζει τις σχετικές δεσμεύσεις του υφυπουργού Πολιτισμού Γιώργο Βασιλειάδη τον περασμένο Μάρτιο, από τα Γιάννενα, ότι το γήπεδο θα έχει νέο χλοοτάπητα τη νέα αγωνιστική χρονιά και προσθέτει: «Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ όσο και η πολιτική ηγεσία της ΓΓΑ και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έχουν επανειλημμένα αποδείξει τα τελευταία 2,5 χρόνια πως υλοποιείται ό,τι έχει ανακοινωθεί». 

Αναφέρει ακόμα ότι οι «Ζωσιμάδες» είναι περιουσία της ΓΓΑ και όλων των Γιαννιωτών «και οφείλουμε να το συντηρήσουμε και να το αναδείξουμε. Με την υλοποίηση του έργου ανακατασκευής του χλοοτάπητα και του ταρτάν το Ε.Σ.Ι. «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» με ζωή που ξεπερνά τον μισό αιώνα, περνάει σε φάση αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. Η ομάδα της πόλης θα αγωνίζεται σε ένα αξιοπρεπές στάδιο, αντάξιο της ιστορίας της, ενώ η εικόνα της πόλης δεν θα πλήττεται πλέον από την κακή εικόνα του χλοοτάπητα. Οι δυνατότητες του σταδίου είναι δεδομένες και πεπερασμένες, παρόλα αυτά η Ε.Δ. δεν θα σταματήσει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του».

Σε αυτό το πλαίσιο, η επιτροπή καταλήγει τονίζοντας ότι αυτή την εποχή γίνονται εργασίες αποκατάστασης των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ στο Πανηπειρωτικό στην Ανατολή με την τοποθέτηση ελαστικού δαπέδου, καθώς επίσης η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός των παλιών αποδυτηρίων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Λιμνοπούλας, εργασίες συντήρησης στο κολυμβητήριο και περαιτέρω εκσυγχρονισμός στην υλικοτεχνική του υποδομή. «Θα συνεχίσουμε με μεθοδικότητα και συνέπεια την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων ευθύνης της, δίνοντας σημαντικό βάρος στη σωστή και δίκαιη λειτουργία των χώρων για όλους», αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back