ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισοπαλία υπ’ αριθμ. 4

Εικόνα του άρθρου Ισοπαλία υπ’ αριθμ. 4
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2017, 21:27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ έφερε άλλη μια ισοπαλία, την τέταρτη στη σειρά και τη δεύτερη μέσα στην ίδια βδομάδα, με το ίδιο σκορ, εναντίον της ίδιας ομάδας: 1-1 με τον Πανιώνιο. Το ματς της Νέας Σμύρνης έμοιαζε πολύ με αυτό των Ιωαννίνων και κατά τη διάρκειά του. Είχε και πάλι αναγκαστικές αλλαγές (μόλις στο 9’ ο Ναδάλες βγήκε και πέρασε στη θέση του ο Καρανίκας), ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν κυρίαρχος, αλλά στο δεύτερο, ο ΠΑΣ ήταν πιο δραστήριος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος πλαγιοκόπησε την άμυνα και νίκησε τον Γιαννίκογλου. Ο Πανιώνιος πίεζε πάρα πολύ, ο ΠΑΣ αμυνόταν κυρίως, στο α’ για να αλλάξει η εικόνα στο β’. Ο Γιάκος που μπήκε στο 46’ είχε δοκάρι στο 62’, ενώ αυτός ήταν που ισοφάρισε στο 84ο λεπτό.  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς (65' Πινιώτης), Ταποκό (77' Γεσίλ), Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (65' Λάμπρου), Χατζισαφί, Μασούρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Κοζορώνης (46' Γιάκος), Αποστολόπουλος, Ναδάλες (9' Καρανίκας), Μανθάτης, Μπερτρά (60' Σολτάνι).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back