Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Το Instagram προσθέτει video chat με τους φίλους σας

Εικόνα του άρθρου Το Instagram προσθέτει video chat με τους φίλους σας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2017, 02:49
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Το Instagram έχει πάψει προ καιρού να είναι ένα απλό πρόγραμμα ανάρτησης φωτογραφιών. Χθες Τρίτη ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό όπου οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν ένα ζωντανό βίντεο και στη συνέχεια να καλέσουν κάποιον άλλο να συμμετέχει on camera.

Το βίντεο του δημιουργού θα παρουσιάζεται στην κορυφή της οθόνης του κινητού και του επισκέπτη στο κάτω μέρος. Ο χρήστης θα μπορεί να προσκαλέσει οποιονδήποτε να συμμετάσχει στην αναμετάδοση πατώντας ένα εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία.

Αν ανατρέξατε αυτή τη στιγμή στην εφαρμογή του κινητού σας και δεν βρήκατε τη νέα λειτουργία είναι επειδή προς το παρόν το Instagram την τεστάρει με ένα μικρό ποσοστό χρηστών και θα τη διαθέσει στην παγκόσμια κοινότητα τους αμέσως επόμενους μήνες.

Το ζωντανό βίντεο θα είναι διαθέσιμο για όλους τους ακολούθους σας για να το παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο, ενώ από την πλευρά τους θα μπορούν εκτός των άλλων (όπως π.χ. να στείλουν καρδιές, emoji κ.λπ.) να σχολιάσουν το βίντεο.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο μπλογκ, θα έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε τον επισκέπτη και να προσθέσετε κάποιον άλλο ανά πάσα στιγμή, ή θα μπορούν να επιλέξουν να εγκαταλείψουν την παρακολούθηση από μόνοι τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back