Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Το Instagram ανακαλύπτει το… zoom

Εικόνα του άρθρου Το Instagram ανακαλύπτει το… zoom
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2016, 23:20
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Είναι γεγονός. Πλέον μπορείτε να κάνετε zoom στο Instagram σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ανέβει στην υπηρεσία.

Το Ιnstagram αναφέρει ότι το νέο χαρακτηριστικό θα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με την εφαρμογή του iOS. Πάντως, με την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού σε iPhone συσκευές το τεχνικό χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του Instagram.

Όπως φαίνεται το Ιnstagram αρχίζει τελικά να διαμορφώνει την πλατφόρμα του για πιο σοβαρούς φωτογράφους και όχι μόνο για μέλη των social media. Οι πολλαπλές αναλογίες  θα σας βοηθήσουν να μοιράζεστε και να δείτε εικόνες καλύτερα, ενώ το zoom θα σας εμφανίζει λεπτομέρειες.

H εφαρμογή του Ιnstagram θα εξακολουθεί να σας αφήνει να περιστρέψετε το τηλέφωνό σας για να δείτε εικόνες τοπίων, ακόμα και τώρα που μπορείτε να κάνετε zoom σε αυτές. Φυσικά θα χρειαστεί κάποια αναβάθμιση στο μέγιστο πλάτος των 1080 pixels

Όσο για τους χρήστες του Android θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για το νέο zoom χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με την εταιρεία θα κυκλοφορήσει «μέσα στις επόμενες εβδομάδες». Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τους χρήστες των Windows τηλεφώνων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back