ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

To ίδρυμα Konrad Adenauer Stiftung στο Δημαρχείο

Εικόνα του άρθρου To ίδρυμα Konrad Adenauer Stiftung στο Δημαρχείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/09/2021, 19:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τον διευθυντή του Ιδρύματος «Konrad Adenauer Stiftung» συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημαρχείου, οι δύο πλευρές συζήτησαν τη διεύρυνση των σχέσεων συνεργασίας τους.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τομείς της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της τεχνολογίας, του τουρισμού και του πολιτισμού. Επίσης συζητήθηκαν οι συνεργασίες των Ιωαννίνων με αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς στην Αλβανία.

«Όπως έγινε γνωστό, το ίδρυμα ‘Konrad Adenauer Stiftung’ θα συμπεριλάβει τα Γιάννενα στις δραστηριότητες που αναπτύσσει στην Ελλάδα» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το Ίδρυμα Konrad Adenauer Stiftung είναι μια δεξαμενή σκέψης (think tank) που συνδέεται με το γερμανικό κόμμα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), μέλους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Tην τελευταία φορά που το γερμανικό ίδρυμα βρέθηκε στα Γιάννενα ήταν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν σε συνεργασία με το ίδρυμα «Κων. Μητσοτάκης» διοργάνωσε σεμινάρια για νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική πάνω στις αξίες της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back