ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

To IBC διοργανώνει Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια

Εικόνα του άρθρου To IBC διοργανώνει Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2019, 12:01
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Το  Ioannina Basketball Club διοργανώνει το πρώτο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια, με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, Ο.Σ.Ε.Κ.Α.
Το τουρνουά, συνολικού κόστους οργάνωσης 26.500 €, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του «Συμμετοχικού προϋπολογισμού» του Δήμου Ιωαννιτών. Ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός με συνολικό ύψος χρηματοδότησης προτάσεων 200.000 € για το 2018 και 400.000 € για το 2019, αποτελεί ένα θεσμό που εισήγαγε ο Δήμος Ιωαννιτών με στόχο να «ζωντανέψει τις γειτονιές της πόλης, να κινητοποιήσει τους πολίτες και τους φορείς, καθώς και τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ώστε να βελτιωθεί από κοινού η καθημερινότητα μας».

Το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο θα γίνει στις 11 και 12 Μαΐου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν δύο ομάδες του Πρωταθλήματος, Ηρόδικος Κομοτηνής και Αργοναύτες Βόλου, μία μικτή ομάδα της ΟΣΕΚΑ, ενώ παρούσα θα είναι η Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο.
«Πρωταρχικός σκοπός της διοργάνωσης του τουρνουά είναι να αναβιώσει ένα άθλημα που απουσιάζει στην περιοχή μας προωθώντας το σεβασμό στην διαφορετικότητα και στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να αθλείται και να αγωνίζεται ανεξαρτήτως της κατάστασης στην οποία βρίσκεται» αναφέρει ο σύλλογος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back