ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: Αεροσκάφος τυλίγεται στις φλόγες

Εικόνα του άρθρου Ιαπωνία: Αεροσκάφος τυλίγεται στις φλόγες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/01/2024, 13:21
ΚΟΣΜΟΣ

Αεροσκάφος της Japan Airlines που μετέφερε εκατοντάδες επιβάτες τυλίχτηκε στις φλόγες κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο την Τρίτη, αφού συγκρούστηκε με ένα αεροσκάφος της Ιαπωνικής Ακτοφυλακής μετά την προσγείωσή του.


Όλα τα μέλη του πληρώματος και οι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παιδιών ηλικίας κάτω των δύο ετών, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το επιβατικό αεροσκάφος, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία. 

Αξιωματούχος της Ιαπωνικής Ακτοφυλακής λέει ότι στο άλλο αεροπλάνο επέβαιναν έξι άτομα. Ετοιμαζόταν να πετάξει προς τη Νιιγκάτα για την ανακούφιση των σεισμοπαθών.

Είπαν ότι έξι μέλη του πληρώματος βρίσκονταν στο αεροπλάνο, προσθέτοντας ότι ο κυβερνήτης απομακρύνθηκε από αυτό, ενώ τα υπόλοιπα πέντε μέλη σκοτώθηκαν.

Φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν επιβάτες να φωνάζουν μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους που έχει γεμίσει με καπνό και άλλους να τρέχουν να απομακρυνθούν μέσω της φουσκωτής τσουλήθρας εγκατάλειψης αεροπλάνου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back