Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) τα Windows Vista

Εικόνα του άρθρου Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) τα Windows Vista
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2017, 16:39
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Έχουν χαρακτηριστεί ως το χειρότερο λειτουργικό σύστημα και ίσως το μεγαλύτερο λάθος της Microsoft. Τα Windows Vista κράτησαν μόνο δύο χρόνια μέχρι που η εταιρεία έσπευσε να κυκλοφορήσει τα Windows 7. Αν δεν τα έχετε ξεφορτωθεί ακόμα, τώρα έχετε έναν ακόμη λόγο να το κάνετε.

Από τις 11 Απριλίου 2017 σταματά οριστικά η επίσημη υποστήριξή τους από τη Microsoft.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της εταιρείας «μετά την 11 Απριλίου 2017, οι χρήστες του Windows Vista δεν θα λαμβάνουν πλέον αναβαθμίσεις ασφαλείας, δωρεάν ή επί πληρωμή υποστήριξη για τεχνικά θέματα κ.λπ. από τη Microsoft. Η Microsoft παρείχε πλήρη υποστήριξη για το Windows Vista για μια περίοδο 10 ετών, αλλά έφτασε ο καιρός να επενδύσουμε τον χρόνο μας σε πιο πρόσφατες τεχνολογίες με τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών μας.

Στην περίπτωση που συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Windows Vista, ο υπολογιστής σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά αλλά με τον καιρό θα γίνεται ακόμη πιο ευάλωτος σε κενά ασφαλείας, ιούς και επιθέσεις. 

Ο Internet Explorer 9 δεν υποστηρίζεται πλέον, επομένως, αν σερφάρετε στο Internet από υπολογιστή με Windows Vista το πιθανότερο είναι ότι είστε εκτεθειμένοι σε online επιθέσεις. 

Παράλληλα, σταδιακά θα πάψει η υποστήριξη πολλών εφαρμογών και υπηρεσιών που αναπτύσσονται για πιο πρόσφατες εκδόσεις Windows, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν σε Windows Vista».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back