Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ημέρα της Ευρώπης» με επτά σχολεία της Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου «Ημέρα της Ευρώπης» με επτά σχολεία της Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2023, 17:48
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στo πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ευρώπης», το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ηπείρου σε συνεργασία με το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκός κοινοβουλευτισμός και αξίες της πολιτικής Δημοκρατίας στην Ευρώπη» την Τρίτη 9 Μαΐου, στις 9 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Επτά σχολεία από την Περιφέρεια Ηπείρου και τρία από την Κέρκυρα θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους για το πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για γονείς και το ευρύτερο κοινό της πόλης των Ιωαννίνων. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν εκ μέρους του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο αναπληρωτής επικεφαλής Χάρης Κούντουρος, η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου Μαρίνα Μπέση και οι διευθύντριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Άρτας και Πρέβεζας.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος Iωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Επίσης το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμπας» θα καλύψει με παραδοσιακά και πολυφωνικά τραγούδια, το 10λεπτο εναλλαγής στη σκηνή από το ένα σχολείο στο επόμενο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3