Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «Σχεδία» στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εικόνα του άρθρου Η «Σχεδία» στο Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2021, 23:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

To θέμα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία», που απασχολεί ιδιαίτερα την επικαιρότητα, με τη Δικαιοσύνη να έχει τον δικό της ρόλο, θα συζητηθεί στην επερχόμενη συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, στις 19 Μαΐου, στις 15:00.

Η «Σχεδία» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, στην οποία συμμετέχουν διάφοροι φορείς των Ιωαννίνων. Σε αυτήν, πρόεδρος είναι ο Στέφανος Τζιμογιάννης, ο οποίος έχει οριστεί στην εταιρία ως εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών. 

Τη συζήτηση για τη «Σχεδία» την είχαν ζητήσει οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Τον τελευταίο καιρό, έχουν υπάρξει δημόσιες τοποθετήσεις των δύο πλευρών, του κ. Τζιμογιάννη (διαβάστε εδώ) και του επιστημονικά υπεύθυνου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασίλη Κούτρα (διαβάστε εδώ).

Στη συνεδρίαση της 19ης Μαΐου, θα συζητηθούν και μια σειρά από άλλα θέματα, όπως είναι το σχέδιο κανονισμού τιμολόγησης για το 2021 του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ηπείρου και η υπογραφή διετούς σύμβασης του Δήμου με το αστικό ΚΤΕΛ για την επιδότηση εισιτηρίου.

*Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back