δεη πισω tc1
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η SEAT ενισχύει την οικογένεια SUV με ένα νέο τρίτο μοντέλο

Εικόνα του άρθρου Η SEAT ενισχύει την οικογένεια SUV με ένα νέο τρίτο μοντέλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2017, 16:43
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η γκάμα της SEAT συνεχίζει να μεγαλώνει. Η αυτοκινητοβιομηχανία θα ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική προϊοντική της πολιτική που ξεκίνησε με το Ateca, με το λανσάρισμα ενός τρίτου SUV, που θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της μάρκας. Το νέο SUV θα τοποθετηθεί στη επόμενη κατηγορία πάνω από το επιτυχημένο Ateca, θα προσφέρεται  σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση και θα λανσαριστεί το 2018.

Πριν από αυτό, το δεύτερο εξάμηνο της φετινής χρονιάς, η SEAT θα ξεκινήσει την προώθηση του Arona, ενός compact crossover, που θα κατασκευάζεται στο Martorell στην ίδια πλατφόρμα με το νέο Ibiza. 

Tο νέο, μεγαλύτερο, SUV θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στο Wolfsburg, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τις συνέργειες εντός του Ομίλου, εκμεταλλευόμενο την πλατφόρμα MQB A2.

Ο Πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo εξέφρασε την ικανοποίηση του για το νέο SUV: «Αυτό το αυτοκίνητο θα φέρει νέους πελάτες σε εμάς, θα ενισχύσει την εικόνα της μάρκας και θα βελτιώσει τα περιθώρια κέρδους. Θα σχεδιαστεί στη Βαρκελώνη και θα κατασκευάζεται στη Γερμανία. Η παραγωγή του νέου SUV στο Wolfsburg, στη καρδιά του Group, θα ενδυναμώσει τους δεσμούς μεταξύ SEAT και Volkswagen.»

Το νέο SUV της SEAT θα συνεχίσει την προϊοντική επιθετική πολιτική της SEAT και πέρα από το 2017 και θα συνεισφέρει στη περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Το 2016 η εταιρεία πέτυχε τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στην ιστορία της με λειτουργικά κέρδη 143 εκατομμύρια ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back