Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 2-12-2019, 15:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την πρόταση να υιοθετήσουν οι πυροσβέστες έναν κοινόχρηστο χώρο της πόλης -πάρκο, παιδική χαρά ή μικρή πλατεία- κατέθεσε στον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου Βασίλης Βράστος.

Η πρόταση έγινε κατά τη συνάντηση που είχαν οι δυο τους σήμερα το πρωί στο γραφείο του δημάρχου. Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των πυροσβεστών της περιοχής και τονίστηκε η ανάγκη για συνεχή συνεργασία της υπηρεσίας με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε πρωτοποριακή την πρόταση για «υιοθεσία» ενός κοινόχρηστου χώρου τονίζοντας ότι «αποδεικνύει την ευαισθησία των πυροσβεστών και την βούλησή τους να συνεισφέρουν ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα όλων».

Το αμέσως επόμενο διάστημα και μετά από συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου θα υποδειχθεί ο κατάλληλος χώρος, τη φροντίδα του οποίου θα αναλάβει η Ένωση Πυροσβεστών.

Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι «η κίνηση αυτή μπορεί να βρει κι άλλους μιμητές καθώς οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να τους φροντίζουμε και να τους σεβόμαστε».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα