πλαισιο πισω tc1
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «Πίνδος» στο πλευρό της «Κιβωτού του Κόσμου»

Εικόνα του άρθρου Η «Πίνδος» στο πλευρό της «Κιβωτού του Κόσμου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/01/2018, 15:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τις ετήσιες ανάγκες σε προϊόντα κοτόπουλου για την σίτιση των 50 απροστάτευτων παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» Ηπείρου, αποφάσισε να καλύψει, για 5η συνεχή χρονιά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων-Η Πίνδος.

Πρόκειται για μια ενέργεια που ξεκίνησε το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με αποκλειστικό γνώμονα την προσφορά προς αυτά τα παιδιά και τη συμβολή στο ουσιαστικό έργο που επιτελεί η «Κιβωτός του Κόσμου». Η προσφορά της «Πίνδος» προς την «Κιβωτός του Κόσμου» Ηπείρου υλοποιείται με εβδομαδιαίες αποστολές τροφίμων. 

Η «Πίνδος» και οι άνθρωποί της, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συνεταιριστική επιχείρηση, «θεωρούν υποχρέωση και καθήκον τους την αρωγή, με κάθε δυνατό μέσο, προς την ‘Κιβωτό του Κόσμου’, ώστε να ενισχύσουν την αδιάκοπη προσπάθεια του Οργανισμού για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών. 

Η ανθρωπιά και η αλληλοβοήθεια μπορούν να καταστούν ασπίδα προστασίας για την κοινωνία μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να υποστηρίζεται και να ενθαρρύνεται. 

Η οικογένεια της ΠΙΝΔΟΣ στέκεται στο πλευρό των παιδιών και ευελπιστεί η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά ελπίδας και προόδου, με την ευχή να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους για ένα πιο αισιόδοξο και λαμπρό μέλλον». 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back