Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Η «Ουρανία» και τα μυστικά της

Εικόνα του άρθρου Η «Ουρανία» και τα μυστικά της
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2019, 22:39
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση «Ουρανία» έρχεται την Παρασκευή 12 και  το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 9.15 το βράδυ, στο Θέατρο Έκφραση, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν.

Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωσή του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος  καταγράφει την ψυχοσύνθεση μιας νέας γυναίκας εγκλωβισμένης σε ένα παιδικό δωμάτιο και ο Γιώργος Σουλεϊμάν προσεγγίζει τις πιο κρυφές πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας. Η Δανάη Μπάρκα κρατάει τον ομώνυμο ρόλο

Το τραγούδι «Στην επόμενη ζωή» έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Θέμης Καραμουρατίδης σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Στον ρόλο της μητέρας ακούγεται η Μαρία Καβογιάννη. Τιμές εισιτηρίων: 15 κανονικό -12 φοιτητικό – ανέργων. Προπώληση εισιτηρίων : Viva.gr




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back