ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η νέα διοίκηση στη "Δωδώνη"

Εικόνα του άρθρου Η νέα διοίκηση στη "Δωδώνη"
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2024, 12:36
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Χρήστος Τσολκας, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ, είναι ο νέος πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη", επισφραγίζοντας την εξαγορά της εταιρίας.

Στη διοίκηση παραμένουν, τόσο ο αντιπρόεδρος Γιάννης Βιτάλης, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Παναγιωτάκης.

Η έκτακτη γενική συνελευση έγινε χτες Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

Σε συνέχεια της συνεδρίασης, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: ο κ. Χρήστος Τσόλκας

Αντιπρόεδρος: ο κ. Ιωάννης Βιτάλης

Διευθύνων Σύμβουλος: o κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης 

Μέλη: ο κ. Νίκος Σερέτης και ο κ. Σπύρος Παπαγιάννης.    

Ο κ. Τσόλκας τόνισε στην πρωτη του δήλωση με τη νέα ιδιότητα:: «Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με αίσθημα τιμής, αλλά και ευθύνης, απέναντι στην εταιρεία, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές. Η ΔΩΔΩΝΗ διακρίνεται για το όραμα και τη φιλοσοφία της καθώς και για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Μέσα από το νέο μου ρόλο, δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δυναμικά, με στόχο να οδηγήσουμε την εταιρεία, υπό το πρίσμα του νέου ομίλου, σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Ο κ.  Παναγιωτάκης συμπλήρωσε: «Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. συνεχίζει την επιτυχημένη και ανοδική της πορεία ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων, φημισμένη για τα αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Στόχος μας παραμένει η διεύρυνση του προϊοντικού μας χαρτοφυλάκιού, το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων και η διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς μας τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back