ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η MG ξανά στους ευρωπαϊκούς δρόμους από το 2019

Εικόνα του άρθρου Η MG ξανά στους ευρωπαϊκούς δρόμους από το 2019
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2017, 18:43
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Την έναρξη πωλήσεων μοντέλων της MG από το 2019, μέσω του νέου Κέντρου Πωλήσεων στο Λουξεμβούργο, ανακοίνωσε ο κινέζικος κολοσσός SAIC Motor.

Η επανακυκλοφορία της MG στους δρόμους θα πραγματοποιηθεί στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και η γκάμα της θα επικεντρωθεί σε SUV/crossover και μικρομεσαία και μικρά hatchback, αναφέρει η SAIC.

Τα μοντέλα της MG πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2011.

Η SAIC πήρε τον έλεγχο της MG μετά την συγχώνευση της το 2007 με την Nanjing Automobile, η οποία αγόρασε τα περιουσιακά στοιχεία της MG Rover μετά την κατάρρευσή της το 2005. Πλέον, η MG Motors εισάγει αυτοκίνητα από την Κίνα, καθώς πέρυσι έκλεισε το τμήμα συναρμολόγησης του εργοστασίου στο Longbridge.

Ο λογότυπος της MG, που απουσιάζει από τις αγορές της ηπειρωτικής Ευρώπης εδώ και 12 χρόνια, δεν έχει ξεχαστεί, δήλωσε ο Pieter Gabriels, επικεφαλής της SAIC Ευρώπης. «Η MG είναι σαν την Alfa Romeο. Είναι πολύ δύσκολο να καταστρέψεις μια μάρκα. Είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσεις τις καλές στιγμές», ανέφερε στο Automotive News Europe κατά την διάρκεια της παρουσίασης του πρωτότυπου E-Motion στην Έκθεση της Σαγκάης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back