ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η μετακόμιση ξεκίνησε…

Εικόνα του άρθρου Η μετακόμιση ξεκίνησε…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/03/2017, 14:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δύο μόλις μέρες μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων για τη μεταστέγαση της Πολεοδομίας στο πρώην δημαρχείο Παμβώτιδας, το Δημαρχείο ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας της μεταστέγασης.

Η μετακόμιση ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 6 Απριλίου. Αυτό το χρονικό διάστημα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία θα είναι κλειστή και θα διεκπεραιώνονται μόνο υποθέσεις στις οποίες υπάρχει καταληκτική ημερομηνία.

Το πρωτόκολλο της υπηρεσίας κατά το χρονικό διάστημα μεταφοράς θα εξακολουθήσει να λειτουργεί στη σημερινή διεύθυνση  (Κωλέττη 4) για την παραλαβή αιτήσεων, φακέλων κ.λπ. Λόγω των εργασιών που απαιτούνται για τη μετακόμιση, ισχύουν από σήμερα  ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Κλειστό θα είναι το ρεύμα ανόδου της οδού Αβέρωφ, και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Κάνιγγος και Βενιζέλου, την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 09:00 έως τις 17:00. Επίσης, στον πεζόδρομο της… οδού Κωλέττη από σήμερα μέχρι τις 3 Απριλίου, από τις 10:00 έως 17:00, απαγορεύεται -πλην εκτάκτων αναγκών- η διέλευση οχημάτων.

Η μετακόμιση της Πολεοδομίας κρίθηκε απαραίτητη λόγω της κακής κατάστασης του κτιρίου στην οδό Κωλέττη. Εκ των πραγμάτων, υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες πολιτών και μηχανικών για την απομάκρυνση της υπηρεσίας από το κέντρο της πόλης. Η δημοτική αρχή αποφάσισε να μη μισθώσει άλλο κτίριο αλλά να τη μεταφέρει στο παλιό δημαρχείο Παμβώτιδας όπου κάποτε είχε μεταφερθεί και κομμάτι της ΔΕΥΑΙ χωρίς όμως επιτυχία. 


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3