ΘΕΑΤΡΟ

«Η Μεγάλη Χίμαιρα» για δύο μέρες

Εικόνα του άρθρου «Η Μεγάλη Χίμαιρα» για δύο μέρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2018, 00:43
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την εβδομάδα αυτή την προσοχή του γιαννιώτικου κοινού κερδίζει αναμφίβολα «Η Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Η παράσταση θα ανέβει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών στις 26 Απριλίου (στις 17:00 και στις 20:30) αλλά και στις 27 Απριλίου (στις 20:30) τελικά, μετά το ενδιαφέρον που υπάρχει.

Στο επικό αυτό ερωτικό μελόδραμα, παρακολουθούμε την ιστορία μιας παθιασμένης με την ελληνική κλασική παιδεία Γαλλίδας, της Μαρίνας Μπαρέ, που έρχεται να ζήσει στην Ελλάδα ερωτευμένη και παντρεμένη με έναν έλληνα εφοπλιστή. Ερχόμενη σε επαφή, όμως, με την ίδια τη χώρα των ονείρων της, συναντά τις δικές της Χίμαιρες: το δραματικό τοπίο, τραχύ κι αισθησιακό ταυτόχρονα, την παρασύρει σε μια μοιραία δίνη πάθους, πυροδοτεί τα παλιά ψυχολογικά της τραύματα και την οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. 

Στην παράσταση τους ρόλους ερμηνεύουν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μάξιμος Μουμούρης, Δημήτρης Μοθωναίος, Σμαράγδα Σμυρναίου, Ειρήνη Φαναριώτη, Αναστασία Γιαννιώτη, Ειρήνη Μπρουλιδάκη, Μυρτώ Μπρουλιδάκη, Μανιώ Τάρλοου, Καίτη Μανωλιδάκη, Δημήτρης Τάρλοου.

Το εισιτήριο κοστίζει 18 ευρώ, και 15 ευρώ το μειωμένο.

Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου, στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης, Χαρτέξ και Κουμπλομάτης και ηλεκτρονικά στο ticketservice.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back