ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η μεγάλη αναβάθμιση του Pokemon GO

Εικόνα του άρθρου Η μεγάλη αναβάθμιση του Pokemon GO
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2017, 01:25
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Την μεγαλύτερη αναβάθμιση αναμένεται να κάνει το Pokemon GO μέσα στην εβδομάδα με την Niantic να ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία της δεύτερης γενιάς, με νέους μηχανισμούς εξέλιξης, αλλά και νέες λειτουργίες.

Έτσι περισσότερα από 80 Pokemon της περιοχής Johto των παιχνιδιών Pokemon Gold και Pokemon Silver, καθώς και Pokemon με παραλλαγές ως προς το φύλο θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στο Pokemon GO, ενώ δίνεται η δυνατότητα περισσότερων ευκαιριών εξέλιξης του Pokemon σας. Pokemon της Kanto περιοχής (σ.σ.  1η γενιά) θα μπορούν σύντομα να εξελιχθούν σε Pokemon της Johto περιοχής!

ΝΕΟ GAMEPLAY  ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ

Όταν βρίσκετε ένα Pokemon πια, μην ξαφνιαστείτε αν αντιδρούν με νέους τρόπους καθώς προσπαθείτε να τα πιάσετε. Θα παρατηρήσετε επίσης προσθήκη νέων μπαρών με αντικείμενα που θα σας επιτρέπουν να επιλέξετε Berries και Poke Balls κατευθείαν από την οθόνη που «μάχεστε» ένα Pokemon. 


ΝΕΑ BARRIES

Στα Pokemon αρέσουν τα Berries και σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε περισσότερα Berries παίρνοντας Pokestops – Nanab Beries και Pinap Beries! Δίνοντας σε ένα Pokemon ένα Nanav Berry θα το κάνετε να καθυστερεί τις κινήσεις του και έτσι θα είναι πιο εύκολο να το πιάσετε. Το Pinap Berry διπλασιάζει την Candy που θα πάρετε εάν η επόμενη προσπάθεια σας να το πιάσετε θα είναι πετυχημένη.

Νέα Avatars και Μεγαλύτερη Ντουλάπα: Τώρα θα μπορείτε να δώσετε στο Avatar σας μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Φτιάχτε το look σας με μια ολοκαίνουρια συλλογή από καπέλα, μπλούζες, παντελόνια και άλλα αντικείμενα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back