ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την αντιφασιστική νίκη των λαών

Εικόνα του άρθρου Η Λαϊκή Συσπείρωση για την αντιφασιστική νίκη των λαών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2019, 15:33
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

H Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου, τιμάει τη σημερινή μέρα, 9 Μαΐου, ημέρα νίκης επί των ναζιστικών στρατευμάτων με την κατάληψη του Βερολίνου από τον Κόκκινο Στρατό.

«Τιμάμε την 9η Μάη, που είναι καταγεγραμμένη στην Ιστορία ως η μέρα της λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, σε πείσμα όσων επιχειρούν να παραχαράξουν την Ιστορία, για να ξεχάσουν οι λαοί και κυρίως οι νεότερες γενιές την αντιφασιστική νίκη και τα ιστορικά διδάγματα που απορρέουν απ' αυτήν» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Προσθέτει επίσης ότι «είμαστε περήφανοι για το ΚΚΕ, και την 100χρονη ζωή και δράση του» και συμπληρώνει ότι σήμερα «πάλι οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί οξύνονται σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στην περιοχή μας, με επίκεντρο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τους δρόμους ενέργειας». Καταγγέλλει την κυβέρνηση λέγοντας ότι «παρασέρνει τη χώρα ακόμη πιο βαθιά σ' αυτό το μακελειό, για λογαριασμό του εγχώριου μεγάλου κεφαλαίου, ακολουθώντας την πολιτική των προηγούμενων αντιλαϊκών κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

 «Τα κομμουνιστικά κόμματα και σύμβολα απαγορεύονται σε μια σειρά από χώρες, αγωνιστές διώκονται, ενώ την ίδια στιγμή αποκαθίστανται οι ναζιστές, τα Ες-Ες. Αυτές είναι οι ‘ιδρυτικές αξίες της ΕΕ’, στο όνομα των οποίων πίνουν νερό ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, όλα τα κόμματα του ‘ευρωμονόδρομου’», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back