Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Η κωπηλασία είναι μία»

Εικόνα του άρθρου «Η κωπηλασία είναι μία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2022, 18:25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Με τον χρυσό ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, επισκεπτόμενος τον Περιβαλλοντικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων, όπου είδε επίσης τη διοίκηση και το προπονητικό προσωπικό.

Αφορμή για την επίσκεψη ήταν η παράδοση της λέμβου στον Ντούσκο, δωρεά του Δήμου για το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο.

«Συζητούμε με τους αθλητές και τους ανθρώπους του Ομίλου ενόψει και του πανελληνίου πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο. Η πόλη μας έχει πολύ μεγάλη παράδοση στην κωπηλασία και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες από τα Γιάννενα καλή επιτυχία» ανέφερε ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων.

Ο Ντούσκος από την πλευρά του τόνισε ότι «με αυτή τη βάρκα μπορώ και κάνω τις προπονήσεις μου. Όταν φεύγω από τα κοινόβια της εθνικής ομάδας και επιστρέφω στον όμιλό μου μπορώ και κάνω τις προπονήσεις με τις ίδιες συνθήκες και δεν χάνω καθόλου», ευχαριστώντας τον Δήμο για τη δωρεά.

Ο αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Δημήτρης Πάνου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ και δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον Δήμο και τόνισε πως «το άθλημα της κωπηλασίας είναι πολύ δύσκολο για τους αθλητές αλλά και για τους Ομίλους που πρέπει να διαθέτουν έναν  ακριβό εξοπλισμό». Ευχήθηκε δε καλή επιτυχία, τόσο στον ΠΝΟΙ, όσο και στον ΝΟΙ.

«Η κωπηλασία είναι μία, την αγαπάμε και θέλουμε να είναι πάντα ψηλά» κατέληξε ο κ. Πάνου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες ο Στέφανος Ντούσκος άλλαξε όμιλο. Από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων πήγε στον Περιβαλλοντικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back