Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Η «Επιστροφή στο χωριό» πάει Νεοκαισάρεια

Εικόνα του άρθρου Η «Επιστροφή στο χωριό» πάει Νεοκαισάρεια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2021, 03:02
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H «Επιστροφή στο χωριό», η παράσταση της θεατρικής ομάδας «Σύνθεση», έκανε την πρεμιέρα της στις 6 Σεπτεμβρίου, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ και ετοιμάζεται να επιστρέψει. Αυτή τη φορά με τη σύμπραξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και τη συνεργασία της Κοινότητας Νεοκαισάρειας και του Συλλόγου Μικρασιατών Νεοκαισάρειας.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κατσάνου, θα ανέβει στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στη Νεοκαισάρεια.

Το έργο «Επιστροφή στο χωριό» το έγραψε ο ηπειρώτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Σταύρου. Μιλά για την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας να φέρει τα παιδιά της από την Αθήνα πίσω στο χωριό προκειμένου να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα ανοίγοντας ένα καθετοποιημένο… γραφείο τελετών!

Παίζουν: Αιμιλία Παγώνα, Κώστας Βενέτης, Ράνια Κλάπα, Νίκος Παπανικολάου, Αρετή Αγγέλη, Σταυρούλα Συγκούνα, Άρης Τσούκης, Ευγενία Ζεϊμπέκη, Κωνσταντίνος Σταύρου.

Οργάνωση παραγωγής: Έλλη Κατσάνου, εικαστική επιμέλεια σκηνικών: Λουκάς Λούκας, φωτισμοί: Λευτέρης Τζοβάρας, μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Κατσάνος, ηχητική/φωτιστική κάλυψη: Βαγγέλης Τζοβάρας, κατασκευή σκηνικού: Χρήστος Νίκας.

Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back