ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η επιστροφή Φίλιου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εικόνα του άρθρου Η επιστροφή Φίλιου στο Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2023, 23:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο πρώην δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος αναμένεται να επιστρέψει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων μετά από οκτώ χρόνια.

Αυτή τη φορά όχι ως επικεφαλής κάποιας παράταξης, αλλά ως ένας… απλός δημοτικός σύμβουλος. Στις εκλογές της Κυριακής συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Με την υποψηφιότητα Φίλιου, έχοντας και τις πολιτικές προεκτάσεις της στον ΣΥΡΙΖΑ, επιδιωκόταν να δοθεί μια δυναμική στο ψηφοδέλτιο με το δεδομένο των προσωπικών ψήφων που διαθέτει ο πρώην δήμαρχος.

Πώς τα πήγε στην αναμέτρηση της Κυριακής; Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και με την ενσωμάτωση των σταυρών να βρίσκεται στο 82,5%, ο κ. Φίλιος ως υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων έρχεται πρώτος σε σταυρούς. Ως πρώτος μετράει 785 ψήφους. Σίγουρα θα μπορούσε να πάει και καλύτερα αν οι πολιτικές του, προσωπικές τακτικές δεν είχαν διχάσει κάποιους ψηφοφόρους.

Πολύ κοντά στον κ. Φίλιο πάντως βρίσκεται η Ελένη Ακονίδου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου. Οι δύο τους έχουν διαφορά μόλις 9 ψήφους.

Ο κ. Φίλιος πάντως έσπευσε να κατοχυρώσει την πρωτιά του με ανάρτηση στο facebook: «Η πρωτιά, μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα» και την ίδια ώρα να ζητήσει την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή για τον Δημήτρη Παπαγεωργίου «για να μπορώ να προσφέρω ως πλειοψηφία» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΣΕ ΚΑΙ ..ΒΑΡΑ
ΦΙΛΙΟΣ ....... ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΜΠΕΓΚΑΣ ... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .... ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ...ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ...
Τζαναρντι
Πολιτική σύμπραξη αταίριαστων προσώπων.. Από την πασπαρτού δικηγόρο μέχρι τον χαμαιλεοντα πρώην δήμαρχο και μέχρι τον απελθοντα δήμαρχο και τον γνωστό μετεωρολόγο.. Σύμπραξη ευθύνης ή συμφερόντων;
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ .. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ...
ας δωσουμε στο ΦΙΛΙΟ την τιμη που του αξιζει ... μνημειο αναξιοτητας στον κουβα της μιζεροπολιτικης .... ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ...!!!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back