Oikonomou pisoi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η επαγγελματική έκδοση του Fiat Panda

Εικόνα του άρθρου Η επαγγελματική έκδοση του Fiat Panda
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2019, 20:37
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ιταλική εταιρεία εκμεταλλευόμενη όλα τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του Fiat Panda, δημιούργησε την έκδοση Van. Είναι μοντέλο που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς διαθέτει πολλά διαθέσιμα μηχανικά σύνολα, ενώ παράλληλα μπορεί να διατεθεί και σε τετρακίνητη έκδοση.

Το μοντέλο προσφέρει τρεις επιλογές όσον αφορά στα μηχανικά μέρη. Στη βάση της γκάμας, ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 1.2 λίτρων με τους 69 ίππους αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα προσιτό συμπαγές επαγγελματικό όχημα. 

Κατέχοντας ηγετική θέση στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), το Panda Van διαθέτει έκδοση CNG για όσους αναζητούν την μέγιστη οικονομία καυσίμου. 


Κινητήρες

Χρησιμοποιώντας τον βραβευμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Twinair με τους 80 ίππους, το Panda Van-CNG, ξεχωρίζει για τον τρόπο που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με το ελάχιστο κόστος χρήσης. Παράλληλα, με το ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων, το Panda Van-CNG μετατρέπεται σε όχημα με κορυφαία αυτονομία.


Τετρακίνηση

Τέλος, για όσους κινούνται σε δύσβατα εδάφη, το Panda Van προσφέρεται και σε έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Δίνει βαρύτητα στο χαμηλό βάρος, στην ικανή τετρακίνηση, στο αυξημένο ύψος από το έδαφος, αλλά και στις συμπαγείς διαστάσεις του, με στόχο να ανταπεξέλθει και στις πλέον αντίξοες καιρικές-οδικές συνθήκες.

Αν και με μήκος μόλις 3,65 μέτρα, στο Panda Van κάθε εκατοστό έχει εκμεταλλευτεί προς όφελος των εσωτερικών χώρων. Με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης ένα κυβικό μέτρο διαθέτει την κορυφαία αναλογία διαστάσεων/μεταφορικών δυνατοτήτων, διατηρώντας παράλληλα ένα σημαντικό ωφέλιμο βάρος (έως 510 κιλά). Παράλληλα η πρακτικότητα ενισχύεται από τις 5 πόρτες, καθώς και τα ακάλυπτα τζάμια στις πίσω πλαϊνές πόρτες. 

Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 9.070 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη τη γκάμα του Panda Van).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3