Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ελάτη Ζαγορίου έχει τον δικό της σύλλογο

Εικόνα του άρθρου Η Ελάτη Ζαγορίου έχει τον δικό της σύλλογο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2020, 14:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ελάτη Ζαγορίου ίδρυσε τον δικό της σύλλογο. Ο Πολιτιστικός-Φυσιολατρικός Σύλλογος Ελατινών «Η Αγία Τριάδα» επιδιώκει την ανάδειξη και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του χωριού, την ενίσχυση και την ανύψωση της αλληλεγγύης των Ελατινών, την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του χωριού καθώς και τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Στις 19 Αυγούστου, η γενική συνέλευση ανάδειξε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο και την ελεγκτική επιτροπή. Πρόεδρος εκλέχτηκε η Ελένη Στεργιοπούλου, γενική γραμματέας η Ζωή Παπαϊωαννίδου, ταμίας η Ελένη Δεματάτη και μέλη η Ελίνα Μάνθου και η Πόπη Τζάνου. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν η Ολυμπία Μπακάλη και η Ευαγγελία Μπακάλη.

Ο σύλλογος πραγματοποίησε δε και την πρώτη του εκδήλωση στις 29 Αυγούστου, στην πλατεία του χωριού. Η εκδήλωση αφορούσε την αναβίωση της πιτοσυνάντησης, με την κάθε νοικοκυρά να φτιάχνει τη δική της πίτα.  

«Με τη συνάντηση αυτή αποχαιρετήσαμε όλοι το καλοκαίρι και η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο της με πρωτοβουλίες που θα αναδειχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back