Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική νέων της Πολωνίας προπονείται στην Παμβώτιδα

Εικόνα του άρθρου Η εθνική νέων της Πολωνίας προπονείται στην Παμβώτιδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/03/2022, 15:42
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Προπονήσεις στη λίμνη Παμβώτιδα κάνει τελευταίες ημέρες η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας Νέων της Πολωνίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις φετινές διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος.

Η αποστολή αποτελείται από 17 αθλητές-τριες, τρεις προπονητές και έναν φυσικοθεραπευτή και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων διέθεσε το κλειστό γυμναστήριο και τα εργόμετρά του, ενώ φιλοξενεί τις βάρκες της στα λεμβαρχεία του.

Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε το δημαρχείο Ιωαννίνων, όπου την καλοσώρισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος του ΝΟΙ, Δημήτρης Παπαγεωργίου. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πόλη μας είναι η ‘μητρόπολη’ της ελληνικής κωπηλασίας» και πως Δήμος είναι πρόθυμος «να συμβάλλει όπως μπορεί και σε μελλοντική φιλοξενία της εθνικής Πολωνίας», ενδεχομένως διοργανώνοντας και κάποιον αγώνα στην Παμβώτιδα.

Η πολωνική αποστολή αναχωρεί την ερχόμενη Κυριακή.

Σε μια άλλη δραστηριότητα του ΝΟΙ, ολυμπιονίκες του ομίλου υποδέχθηκαν δύο τμήματα του προτύπου Λυκείου Ζωσιμαίας.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες υποδέχθηκαν οι Γιάννης Τσίλης και Παναγιώτης Μηλιώτης, που έκαναν την ξενάγηση στους χώρους του Ν.Ο.Ι. και ενημέρωσαν αναλυτικά τα παιδιά γενικότερα για το άθλημα της Κωπηλασίας και τις απαιτήσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back