ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» στην ANUGA 2023

Εικόνα του άρθρου Η «Δωδώνη» στην ANUGA 2023
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/10/2023, 14:47
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη μεγάλη διεθνή έκθεση τροφίμων ANUGA που έγινε στην Κολωνία, πήρε μέρος η γαλτακτοβιομηχανία «Δωδώνη».

Η εταιρία παρουσίασε το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιό της, με νέα προϊόντα:τη σειρά φυτικών επιδορπίων «ΔΩΔΩΝΗ Plant'd» με βάση τη βρώμη και είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, καθώς και το «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Greek White», ένα φυτικό αναπλήρωμα τυριού που παρασκευάζεται στην νέα, σύγχρονη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στα Γιάννενα, μια επέκταση της εταιρίας προς τη vegan και υγιεινή διατροφή.

Στο επίκεντρο ήταν τα ΔΩΔΩΝΗ Heavenly Cheese Thins, τα πρώτα ψημένα snacks από φέτα και χαλούμι, τα οποία είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις.

Σε διοικητικό επίπεδο, στελέχη της γαλτακτοβιομηχανίας συναντήθηκαν με διανομείς και μεγάλους retailers από όλον τον κόσμο, με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας σε νέες χώρες και ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης.

Η εταιρία σημειώνει πως το ποσοστό εξαγωγών της μέσα στο 2023 «έχει αυξηθεί κοντά στο 50% επί των συνολικών πωλήσεων, καθώς φέτος τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ απέκτησαν παρουσία σε 3 ακόμη νέες αγορές, με αποτέλεσμα η εταιρεία να εξάγει Φέτα, γιαούρτι, χαλούμι και vegan  προϊόντα σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, έχοντας ήδη συνεργασία με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού».

Ο Βασίλης Βροχίδης, διευθυντής εξαγωγών της εταιρίας είπε μεταξύ άλλων ότι «η συμμετοχή μας στην έκθεση Anuga, μας βοηθά να παρουσιάσουμε τα αυθεντικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ένα ακόμη μεγαλύτερο διεθνές κοινό και ενισχύει περαιτέρω τη θέση μας ως ηγέτη στα ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3