Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ

«Η Δωδώνη δεν είναι μόνο υπόθεση του Δήμου μας»

Εικόνα του άρθρου «Η Δωδώνη δεν είναι μόνο υπόθεση του Δήμου μας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2023, 15:32
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Δωδώνης ανακοίνωσε επίσημα ο Γιάννης Μπούκας, σε εκδήλωση που έγινε στις 2 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Κρυφοβού. Το όνομα δε της παράταξής του είναι «Συνεργασία και Προοπτική για τη Δωδώνη».

«Η Δωδώνη δεν είναι μόνον υπόθεση του Δήμου μας και των λίγων δημοτών του. Η Δωδώνη είναι υπόθεση πανηπειρωτική, πανελλήνια, πανευρωπαϊκή και παγκόσμια, ως το αρχαιότερο και πολυτιμότερο ιστορικό σύμβολο του ελληνισμού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού γενικότερα. Και αυτό ακριβώς είναι το κεντρικό και ανυποχώρητο όραμα των εκλεκτών δημοτών αυτού του τόπου, που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας, να αναδείξουμε τη Δωδώνη σε πανηπειρωτικό τουριστικό πόλο και σε διεθνές συνεδριακό κέντρο» είπε δίνοντας το «στίγμα» του προγράμματός του.

Ο κ. Μπούκας αναφέρθηκε και στη στήριξη που είχε δώσει στον νυν δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση το 2014, λέγοντας ότι τον εμπιστεύτηκε «λανθασμένα». «Παρότι εκείνο το διάστημα είχα έναν πολύ καλό και έτοιμο συνδυασμό, άφησα στην άκρη τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και εγωισμούς και κυριολεκτικά με τις ψήφους μου κερδίσαμε τις εκλογές» είπε. Πρόσθεσε δε ότι την επομένη των εκλογών, οι προσδοκίες του για τον κ. Ντακαλέτση διαψεύστηκαν. Έκανε δε ιδιαίτερα αναφορά και στην τεταμένη σχέση του κ. Ντακαλέτση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου: «Δεν είναι δυνατόν να είναι ο δήμαρχος σε εσαεί κόντρα με την Περιφέρεια Ηπείρου» και υπογράμμισε ότι το έργο του δημάρχου είναι ανύπαρκτο στην περιοχή.

Σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε στο δικό του έργο την περίοδο που ήταν δήμαρχος του πρώην (καποδιστριακού) Δήμου Δωδώνης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back