Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «Αριστερή Παρέμβαση» για την οδό Ανεξαρτησίας

Εικόνα του άρθρου Η «Αριστερή Παρέμβαση» για την οδό Ανεξαρτησίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/11/2021, 19:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για επερχόμενη διακοπή των εργασιών της ανακατασκευής της οδού Ανεξαρτησίας, στο πλαίσιο του αποκαλούμενου open mall, και συνέχισή τους μετά τις γιορτές κάνει λόγο η «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα».

Η δημοτική παράταξη, αφού χαρακτηρίζει το εν λόγω έργο «έργο βιτρίνας», θέτει δύο έντονους προβληματισμούς. Ο πρώτος αφορά τα προβλήματα που θα προκύψουν από την παραμονή του εν εξελίξει εργοταξίου. «Τώρα, μαθαίνουμε ότι τα έργα θα σταματήσουν για τα Χριστούγεννα και θα συνεχιστούν μετά. Και το εργοτάξιο εν εξελίξει της Ανεξαρτησίας πώς θα μαζευτεί; Θα συνεχίσει να μετατρέπεται σε λίμνη μόλις βρέχει και εστία προβλημάτων αμέσως μετά; Υπάρχει αλήθεια κάποιος στον Δήμο που να έχει μια μικρή έστω ιδέα πώς λειτουργεί η αγορά;» αναρωτιέται.

Ο δεύτερος προβληματισμός αφορά το γεγονός ότι αρκετά καταστήματα στην οδό πλημμυρίζουν όταν βρέχει, με την «Αριστερή Παρέμβαση» να υποστηρίζει ότι η ανάπλαση «μαρτυράει έλλειψη σχεδίου και παροχέτευση χρημάτων χωρίς σκοπό, ενώ οι ανάγκες είναι μεγάλες».

«Η δημοτική αρχή θα πρέπει να πάψει να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον ντόπιο ‘Αρχοντοχωριάτη'. Τα έργα πρέπει να είναι προς όφελος των πολιτών και όχι σελίδα σε προεκλογικά προγράμματα, ειδικά τη στιγμή που η πολιτική που ασπάζεται, καταστρέφει τη μικροοικονομία της πόλης» τονίζει η παράταξη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back