ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γύρος Λίμνης: Και κέντρο εγγραφών

Εικόνα του άρθρου Γύρος Λίμνης: Και κέντρο εγγραφών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2016, 18:11
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως έχουν όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους υπόλοιπους αγώνες. Οι εγγραφές θα γίνονται σχεδόν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μέχρι το σαββατοκύριακο των αγώνων, θα λειτουργεί... κέντρο εγγραφών στη διεύθυνση Αβέρωφ 4, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά (πλην Σαββάτου και Κυριακής), από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., στο δυναμικό βάδισμα των 30 χλμ., στους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., στο κέντρο εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον παραλίμνιο δρόμο «Μαμά-Καρότσι» και στον παραλίμνιο δρόμο ΑμεΑ, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή. Επίσης, ξεκινούν και οι εγγραφές για τους αγώνες «Στους δρόμους του Νησιού» 3.600 μ. και 1.600 μ. για παιδιά και γονείς. Οι... προεόρτιοι αυτοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, επίσης με δωρεάν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και ηλεκτρονικά στο www.lakerun.gr μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν ενδεχομένως για λίγες ημέρες ακόμη, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, αποκλειστικά στο κέντρο εγγραφών.

Το αντίτιμο συμμετοχής στους αγώνες είναι το εξής: Γύρος Λίμνης και δυναμικό βάδην 30χλμ.: 20 ευρώ, αγώνας δρόμου 10χλμ: 15 ευρώ. Το αντίτιμο για ομαδικές συμμετοχές (άνω των 10 ατόμων) κατ' άτομο είναι: Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων και δυναμικό βάδην 30χλμ.: 18 ευρώ, αγώνας δρόμου 10χλμ: 12 ευρώ. Για τους συλλόγους δρομέων, το αντίστοιχο κόστος είναι 12 ευρώ και 10 ευρώ.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3