ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στο αεροδρόμιο

Εικόνα του άρθρου Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στο αεροδρόμιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2019, 18:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών ξεκίνησε να λειτουργεί στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων με τη σύμπραξη της Ένωσης Ξενοδόχων, της διοίκησης του αερολιμένα, της Περιφέρειας Ηπείρου, των Δήμων και της Ελληνικής Αστυνομίας. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων. Όπως αναφέρεται, η ιδέα για τη λειτουργία ενός γραφείου πληροφοριών ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η τότε διοίκηση της Ένωσης υπέβαλε αίτηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για παραχώρηση γραφείου στο αεροδρομίου.

Η ιδέα έγινε πραγματικότητα τέσσερα χρόνια μετά, με την Ένωση Ξενοδόχων να ευχαριστεί τον αερολιμενάρχη Βασίλη Μητσιμάρη και τους χορηγούς-εταιρίες.

Το γραφείο στεγάζεται στο νέο χώρο αφίξεων, και λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα, παρέχοντας τουριστικό υλικό και χάρτες της Ηπείρου, καθώς και πληροφοριακό υλικό για τα μουσεία και τη γαστρονομία της περιοχής μας.

Στον χώρο έχει εγκατασταθεί και μια οθόνη touch screen για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων καλεί όλα τα τουριστικά γραφεία τα οποία συνεργάζονται με αεροπορικές εταιρίες να επισκεφθούν το νέο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, για να ενημερωθούν από τη διοίκηση για τις δυνατότητες συνεργασίας και ανάπτυξης νέων δρομολογίων για το 2020.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back