Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

«Γλώσσα, Ηθική και Ιδεολογία στα ΜΜΕ»: παρουσίαση συλλογικού τόμου

Εικόνα του άρθρου «Γλώσσα, Ηθική και Ιδεολογία στα ΜΜΕ»: παρουσίαση συλλογικού τόμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2021, 11:37
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και οι εκδόσεις Πεδίο, οργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του συλλογικού τόμου «Γλώσσα, Ηθική και Ιδεολογία στα ΜΜΕ», στις 21 Οκτωβρίου, 21.00. Για εγγραφή και λήψη συνδέσμου παρακολούθησης, εδώ:: https://ucy.zoom.us/meeting/register/tJEucOGrqDkpHNM7Cp7tY9TtqNUm4bgz4hz3

Τον τόμο επιμελήθηκαν οι Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας και Δημήτρης Βαρδαβάς, απόφοιτος μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών λόγου και φιλοσοφίας Πανεπιστημίων Λάνκαστερ και  Κίνγκστον.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 9 το βράδυ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Σοφία Ιορδανίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρόεδρος «Advanced Media Institute», εκδότρια του περιοδικού Δημοσιογραφία, Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος, πρώην αναπληρωτής ππουργός Πολιτισμού και Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Σαμπάνης, γλωσσολόγος, μεταδιδακτορικός ερευνητής - διδάσκων Πανεπιστημίου Βοσπόρου, Μαρία Δεναξά, δημοσιογράφος και οι επιμελητές του τόμου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Μαρίνος Πουργούρης, πρόεδρος τμήματος Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κύπρου, Κατερίνα Πλακίτση, πρόεδρος Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ζωή Γαβριηλίδου,  αντιπρύτανης Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Γιώργος Καψάλης, τέως πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαριάννα Κατσογιάννου, αναλπηρώτρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back