ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Γιατί βαράτε; Σκουπίδια μαζεύουμε»

Εικόνα του άρθρου «Γιατί βαράτε; Σκουπίδια μαζεύουμε»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/12/2023, 15:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην Αθήνα βρέθηκε ο σύλλογος εργαζόμενων στους ΟΤΑ Ιωαννίνων χτες Πέμπτη, στην πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση.

«Χαιρετίζουμε εδώ, από τα Γιάννενα, τους χιλιάδες συναδέλφους μας απ όλη τη χώρα που αψήφησαν κούραση, αποστάσεις, οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις για να συγκεντρωθούν στην Αθήνα και να ζητήσουν τη μονιμοποίηση των δεκάδων χιλιάδων συμβασιούχων μας και πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας» αναφέρει ο σύλλογος και προσθέτει ότι ως πρώτη απάντηση, οι εργαζόμενοι-ες έλαβαν «αρχικά η απαξίωση και μετά ο αυταρχισμός και η καταστολή».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η ένταση ξεκίνησε την ώρα που διαδηλώναμε μπροστά από το Υπουργείου Εσωτερικών στο οποίο η υπουργός όχι απλά δεν δέχτηκε να ακούσει τα αιτήματα μας αλλά έστειλε και την αστυνομία. Μάλιστα σε μια απαράδεκτη κίνηση έφτασε να κρατήσει τους απεργούς».

Τελικά έγινε συνάντηση με εκπρόσωπο της κας Κεραμέως.

Τέλος, ο σύλλογος αναφέρει: «Η εικόνα του συναδέλφου μας να φωνάζει «Γιατί βαράτε; Σκουπίδια μαζεύουμε!’ πρέπει να εντυπωθεί στον κλάδο. Να βγουν τα σωστά συμπεράσματα. Δεν είναι το κράτος όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε, αταξικό, δίκαιο, ίσο απέναντι στα συμφέροντα όλων».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back