Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γιάννενα Τώρα: «Απούσα η δημοτική αρχή»

Εικόνα του άρθρου Γιάννενα Τώρα: «Απούσα η δημοτική αρχή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/01/2017, 00:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η παράταξη Γιάννενα τώρα κατηγορεί ευθέως τη δημοτική αρχή ότι πρακτικά, δεν αντιμετώπισε τις χιονοπτώσεις και ότι είναι «πρώτη στην επικοινωνία, πρώτη όπου βγαίνουν φωτογραφίες, αλλά απούσα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν».

Ανάμεσα στις κατηγορίες της, αναφέρει ότι δεν μισθώθηκαν ιδιωτικά μηχανήματα «ιδιοκτητών που είναι ουσιαστικά στην ανεργία», παρά ελάχιστα, δεν παρενέβη σε κεντρικούς δρόμους και στις συνοικίες και κυρίως, διερωτάται τι θα γίνει τις επόμενες ώρες που θα πέσει περισσότερο η θερμοκρασία. «Κι ενώ ο κος δήμαρχος Ιωαννίνων μιλά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για ‘μάχη’ με το χιόνι και θριαμβολογεί, εν είδει πολεμικού ανακοινωθέντος, οι δημότες του δήμου Ιωαννιτών, της πόλης αλλά, κυρίως, των περιφερειακών οικισμών, αισθάνονται ότι ζουν σε ένα άλλο σύμπαν» αναφέρει η παράταξη, η οποία «στολίζει» επίσης τον εντεταλμένο σύμβουλο Δημήτρη Νάστο: «Ακούγοντάς τον σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι η πόλη των Ιωαννίνων έχει έναν μόνο δρόμο, την οδό Χατζηκώστα-Δουρούτης. Ιδιαίτερα αναποτελεσματική διαχείριση για 20 εκχιονιστικά μηχανήματα» τονίζει.

Καταλήγει λέγοντας ότι «η δημοτική αρχή προσπαθεί να καλύψει την ανεπάρκειά της στην διαχείριση κρίσεων με πολιτικές ανακοινώσεις και θριαμβευτικά δελτία Τύπου. Να την ενημερώσουμε όμως πως οι πολίτες βλέπουν στην καθημερινότητά τους, την αναποτελεσματικότητα των χειρισμών της, υποφέρουν από αυτήν και, όταν έρθει ο καιρός, θα εκφράσουν σαφώς και έντονα τη δυσαρέσκειά τους».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back