Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιάννενα: Οι εκδηλώσεις του σαββατοκύριακου (1-2 Ιουνίου)

Εικόνα του άρθρου Γιάννενα: Οι εκδηλώσεις του σαββατοκύριακου (1-2 Ιουνίου)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2024, 16:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με λίγες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αυτό το σαββατοκύριακο (1-2 Ιουνίου), σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

1 Ιουνίου

Βιβλιοπαρουσίαση: «Πολυπολιτισμικά Γιάννινα. Η περίπτωση του Γκουγιάννου»

To βιβλίο του Γιάννη Α. Αναγνώστου «Πολυπολιτισμικά Γιάννινα. Η περίπτωση του Γκουγιάννου» παρουσιάζεται το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 20:00, στην αίθουσα τελετών του 1ου Γυμνασίου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Σταματία Λογοθέτη και ο συγγραφέας Μιχάλης Σπέγγος. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Στέλλα Ζέκα, ενώ θα υπάρχει ζωντανή παραδοσιακή μουσική από τη «Ζυγιά του Μπίλη». Αμέσως μετά, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο τσιπουράδικο του Γκουγιάννου.

Κυνήγι χαμένου θησαυρού

Kυνήγι χαμένου θησαυρού το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, στο «Θυμωμένο Πορτραίτο», στο πλαίσιο του Crime Fiction Stories III-Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας


2 Ιουνίου 

Crime Fiction Stories III στο «Θυμωμένο Πορτραίτο»

Το Crime Fiction Stories III-Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας συνεχίζεται στο «Θυμωμένο Πορτραίτο». 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

21.00 Εισαγωγή στο κατασκοπευτικό μυθιστόρημα και ανάλυση της ταινίας «The Good Sheperd» (2006) από τον Ηλία Σκουλίδα.

Σινεμά: «Υπάλληλοι»

Την cult comedy «Υπάλληλοι» (1994) του Κέβιν Σμιθ προβάλλει το καλλιτεχνικό σωματείο Ιωαννίνων «Εξαύδα» στις 2 και 3 Ιουνίου, στις 21:15, στον χώρο του, στην οδό Κουντουριώτη 31.

Η υπόθεση: Οι υπάλληλοι του τίτλου της ταινίας είναι δυο τυπάκια που κρατάνε ταμείο στο Quick Stop Groceries και στο διπλανό video club αντίστοιχα, κάπου στο Νιου Τζέρσι.

Οικονομική ενίσχυση: 2 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back